Άρθρα
- Επιστροφή στον επαγγελματία
- Εκατό Και μπορείς 20 χρόνια.—Περί του θανάτου του Ισαάκ Περί της εξόδου
- Ζωντανή κατάσταση: Ο Τραμπ και εσείς θα το κάνετε. Το Ιράν θα καταλήξει σε μια διστακτική προσφορά για τερματισμό του πολέμου και άνοιγμα του Ορμούζ.
- Στυλ θέσης, θέμα και ρυθμίσεις του Βασιλιά Νείλου II
- Αιγυπτιακή Τελειότητα Θέματος
- Χρονολόγιο εκκίνησης
Παρόμοια διάρκεια χωρίς παράταση έλαβε και η Υρκανός από την νεότερη ανώτατη ιεροσύνη. Μετά τον θάνατο της κόρης του, ο αδελφός τους, ο Αριστόβουλος, τον οδήγησε, και μπορεί να σας στερήσει από την ηγεμονία τους. Και μετά βασίλευε ο ένας στον άλλον, και θα έκανε κάποια εργασία μακριά από τον αρχιερέα για να βοηθήσει τον Ιησού. Και αν ο Αλέξανδρος ήταν βασίλισσα και αρχιερέας είκοσι επτά χρόνια, ο Αλέξανδρος έφυγε από τη ζωή του και έδωσε στη σύζυγό του, την Αλεξάνδρα, την εντολή να τον ορίσει αρχιερέα. Εκείνη έδωσε την νέα ανώτατη ιεροσύνη στον Υρκανό, αλλά υιοθέτησε τη νέα αυτοκρατορία για διαδικτυακό καζίνο με πραγματικά χρήματα χωρίς κατάθεση goldbet εννέα χρόνια και μετά έφυγε από τη ζωή. Σήμερα, ο Αλέξανδρος και οι απόγονοί του, που ήταν το πολύ δεκαπέντε, μέχρι τον βασιλιά Αντίοχο Ευπάτορα, ήταν υπό δημοκρατική εξουσία για τετρακόσια και δεκατέσσερα χρόνια. Και έτσι ο Αντίοχος και ο Λυσίας, ο αρχηγός, στέρησαν από τον Ονία, που ήταν επίσης γνωστός ως Μενέλαος, την ανώτατη ιεροσύνη και τον σκότωσαν στη Βέροια. Και μπορείς να πάρεις το νεότερο παιδί από τον Ονία τον τρίτο, να βάλεις τον Ιαείμους για στρατόπεδο στον νέο αρχιερέα, αυτόν που ήταν από την οικογένεια του Ααρών, αλλά όχι από την οικογένεια του Ονία. Αμέσως μετά, αυτοί οι δεκατρείς αρχιερείς, για να προσπαθήσουν να αρπάξουν τη νέα αρχιεροσύνη στην Ιερουσαλήμ, ο ένας μετά τον άλλον, κατά την εποχή της βασίλισσας Σολομώντα, μέχρι που ο Ναβουχοδονόσορας, η βασίλισσα της Βαβυλώνας, έκανε εκστρατεία εναντίον μιας περιοχής, και έκαψε τον νέο ναό, και εξόρισε όλο το έθνος μας στη Βαβυλώνα, και μετά αιχμαλώτισε τον Ιωσάδεκ, τον νέο αρχιερέα. Η ζωή αυτών των αρχιερέων ήταν τετρακόσια και εξήντα – έξι χρόνια, έξι μήνες και δέκα εβδομάδες, ενώ οι Εβραίοι ήταν ακόμα κάτω από τα βασιλικά σώματα. Αυτοί οι δεκατρείς, που ήταν οι νεότεροι απόγονοι δύο γιων του Ααρών, απέκτησαν αυτή την αυτοεκτίμηση διαδοχικά, ο ένας μετά τον άλλον. Λόγω του είδους τους, υπάρχει μια ενθουσιώδης αριστοκρατία, και στη συνέχεια μια μοναρχία, και τρίτον, τα σώματα είναι βασιλικά.

Ούτε απέφυγε τη λεηλασία κανενός από τους ελληνικούς ναούς, και διέταξε να του φέρουν όλα τα χαρακτικά και τα γλυπτά, καθώς και τα υπόλοιπα στολίδια των αγαλμάτων και των δωρεών που ήταν αφιερωμένα σε αυτά, λέγοντας ότι τα καλύτερα πράγματα δεν έπρεπε να τοποθετούνται πουθενά παρά μόνο στο καλύτερο μέρος, και ότι η πόλη της Ρώμης ήταν αυτό το καλύτερο μέρος. 35 (επιστροφή)

Recent Comments